תאונת דרכים הנה אירוע קשה. מעבר לפגיעות הגופניות והנפשיות, על הנפגע להתמודד עם ההליך המשפטי ועם עניינים בירוקרטיים רבים ומורכבים.
בחירת עורך דין תאונות דרכים שילווה אתכם בתהליך היא עניין חשוב ומכריע.
השוק מוצף ומבלבל, ולא חסרים בעלי מקצוע שינצלו רגע מטלטל זה, יגיעו לפצוע בדרכים לא דרכים, יציעו לו את שירותיהם, וכך יתגלגל התיק לידיים לא מקצועיות, והפיצוי יהיה בהתאם.
בשל מקרים חוזרים ונשנים אלו, חשוב לערוך חיפוש מעמיק ויסודי, לבדוק היטב מהו הוותק המקצועי שיש לעורך הדין ולמשרדו, ולבסוף לבחור במשרד המומחה ביותר בתחום, בעל הצלחות מוכחות במיצוי מלא של זכויות הנפגעים, מנוסה ובקיא בכל היבטי הטיפול בהם, למן הפגיעה בתאונה, דרך שלבי הטיפול והשיקום הרפואי – ועד לניהול ההליך המשפטי וקבלת הפיצוי המרבי.
מעבר לוותק ולמקצועיות, חשוב לשים לב לתכונות נוספות – עו״ד אמין, אנושי, הגון, מסור ואכפתי, אשר יעניק לכם את כל היחס המגיע לכם, יהיה זמין עבורכם לכל שאלה ועצה, ויהיה שם בשבילכם ברגע האמת.
משרדנו – עו״ד מאיר אהרוני ושות׳ מציין השנה (2022) שלושים וארבע שנות פעילות מוצלחות (החל משנת 1988) בתחום תאונות הדרכים ונזקי-הגוף, בעשייה עבור נפגעים ולמענם. במהלך השנים טיפלנו באלפי לקוחות, כך שהניסיון הרב שצברנו בתיקים משפטיים מסוג זה מעניק לנו את היכולת לטפל באופן מקיף ומקצועי בנפגעים. בנוסף יש לנו ניסיון רב בעבודה עם מומחים רפואיים בכירים ואנשי מפתח בתחום, ולכן אנו מגיעים להסדרה מהירה ויעילה של תהליכים מול חברות הביטוח – עד לקבלת הפיצוי המקסימלי האפשרי. ניסיוננו רב השנים מאפשר לנו להביא לכם פיצוי גבוה משמעותית מעו"ד אחרים שרק החלו לעסוק בתחום.
במשרדנו המקצועיות חסרת הפשרות והוותק הרב הם רק ההתחלה. אתם יכולים להיות בטוחים שתקבלו שירות חם, נאמן קשוב ואדיב. הגעתם למקום הנכון, שיקנה לכם שקט נפשי וילווה אתכם נאמנה- מראשית התהליך ועד לקבלת התוצאות הראויות לכם.
מה להכין לקראת הפגישה עם עורך דין תאונות דרכים?
לקראת פגישתכם הראשונה עם עורך דין תאונות דרכים, יש להכין מסמכים שונים: העתק של כל המסמכים הרפואיים (רצוי שיהיו מסודרים כרונולוגית), העתק מכל אישורי המחלה, תעודות אי-כושר לנפגע בעבודה אם מדובר בתאונה בדרך לעבודה או בחזרה ממנה ואישור על רישיון נהיגה תקף ליום התאונה ממשרד הרישוי. במידה ולא הייתה מעורבת משטרה כבר בעת התאונה, יש להביא גם אישור משטרה, אך שימו לב שטרם פנייתכם לתחנה כדאי מאוד להיוועץ עם עו"ד המומחה בתחום.
בהמשך התהליך תצטרכו לספק מסמכים נוספים. במידה ואתם שכירים, יש להביא תלושי משכורת החל משישה חודשים לפני התאונה ועד היום, טופס 106 ואישור המעסיק על משך תקופת ההיעדרות מהעבודה והאם בתקופה זו שולם שכר או על חשבון ימי מחלה. עצמאיים? דאגו לשלושה דו״חות שומה אחרונים. כמו כן, חשוב לאסוף את כל הקבלות על ההוצאות הקשורות לתאונה, לדוגמה: טיפולים רפואיים, בדיקות הדמיה, תרופות ומשככי כאבים שרכשתם, נסיעות לטיפולים, צריכת דלק או מוניות, העסקת סיעוד או עזרה בתשלום ועוד.
משרדנו מטפל בכל סוגי תאונות הדרכים, תאונות אופנוע, ייצוג נפגעים קשים ותאונות קטלניות.
אנו כאן בשבילכם, הנפגעים, המשפחות- עם כל הידע, הניסיון והלב. דלתנו פתוחה בפניכם בכל שאלה, ואתם מוזמנים ליצור עמנו קשר לקביעת פגישת ייעוץ אישית במשרדנו ללא התחייבות.
למידע נוסף ומפורט, בכדי שתדעו כיצד לנהוג ועל מנת שלא ייפגעו זכויותיכם – בקרו במאמר מדריך מעשי לנפגעי תאונות דרכים >>